ALL SALES AS OF FRIDAY JULY 5, 2019 ARE FINAL --- NO RETURNS
 

Gratis bezorging NL

 

Veilig online bestellen

 

Persoonlijk stijladvies

Menu
X

Back To Top

1. Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot bestellingen tussen Lady Plus Fashion en de klant.

1.2 Lady Plus Fashion heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart iedere klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

2 Prijzen, Aanbiedingen en Giftcards
2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzend- en retourkosten (binnen Nederland).

2.2 Lady Plus Fashion is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet- en/of typfouten op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

2.4 Voorwaarden giftcard

  • De giftcard is niet inwisselbaar voor geld.
  • Als het saldo van de giftcard niet voldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, kan het resterende bedrag voldaan worden met een ander betaalmiddel.
  • Er kan één kortingscode per bestelling gebruikt worden (dus ook niet in combinatie met een andere kortingscode) en de bon dient in één keer gebruikt te worden.
  • Voor het ruilen en/of retourneren van met een cadeaubon betaalde bestellingen geldt hetzelfde als de rest van de op Ladyplusfashion.com verrichte bestellingen.
  • Het terug te betalen bedrag wordt van het tegoed van de cadeaubon afgetrokken.


3 Betaling
3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. 

4 Verzendkosten
4.1. Het verzenden van pakketten in Nederland en naar Belgie is gratis.

5 Levering

5.1 Lady Plus Fashion besteedt het bezorgen van de bestellingen uit aan een distributiecentrum. Bestellingen worden via Post NL, DPD en DHL verzonden en zijn traceerbaar in dit systeem.

5.2 Lady Plus Fashion streeft ernaar om bestellingen die voor 17.00 uur (rest Europa) en 19.00 uur (Nederland) zijn gedaan, dezelfde werkdag nog te verzenden.

5.3 Lady Plus Fashion zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren. Lady Plus Fashion heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

5.4 Lady Plus Fashion is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de klant mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres of een fout veroorzaakt door het verzendbedrijf.

6 Retourneren

OP 15-8-2019 WORDT ONZE WEBSHOP GESLOTEN! ALLE BESTELLINGEN VANAF 5 JULI 2019 KUNNEN I.V.M. DE SLUITING NIET GERETOURNEERD WORDEN!


Voor alle bestellingen die geplaatst zijn vóór 5 juli 2019:

6.1e hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te annuleren/retourneren. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten retour. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, verpakking en ongebruikt binnen 14 dagen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je gebruik maken van het formulier op onze pagina http://www.ladyplusfashion.com/ruilen-retourneren.html.

6.2 De portokosten voor retourzending binnen Nederland zijn voor rekening van Lady Plus Fashion.

6.3 Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:

a) Na bezorging van je bestelling heeft de klant 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is de koop definitief. De klant kan het meegeleverde "Retourformulier" invullen en samen met de pakbon en te retourneren artikel(en) inleveren bij een PostNL/DPD afgiftepunt. 

b) De goederen dienen in originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.

c) Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:

- artikelen gedragen en/of gewassen zijn;
- artikelen ruiken naar rook, eten of iets anders;
- artikelen beschadigd zijn en/of de klant zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen;
- het aangehecht artikelkaartje of merklabel is verwijderd;
- de rode seal tag is gebroken of verwijderd.

Zodra de retourzending bij ons binnen is, ontvangt de klant binnen 14 dagen het geld daarvan retour op de rekening.


Retouradres binnen Nederland:
Lady Plus Fashion
Antwoordnummer 31006
2460 VB Ter Aar 

Retouradres Internationale klanten:
Lady Plus Fashion
Schoterhoek 2
2441 LD NIEUWVEEN
NEDERLAND

7 Voorraad
Alle kleding is uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. Dit wordt op de website zoveel mogelijk bijgehouden zodat de klant daarvan op de hoogte is.

8 Garantie 
Al onze artikelen hebben 2 maanden garantie.

9 Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Zakelijke gegevens Lady Plus Fashion:

Kantooradres (geen bezoekadres):
Limes 25
3176 TE Poortugaal

BTW: NL206288256B01
KVK: 58605398
Rek. nr: NL56RABO 0104795034
BIC: RABONL2U

 

40% off

X