Wat een gave ervaring!
Het begon met een mailtje van de programmamaker waarin werd aangegeven dat zij bezig waren met een uitzending met als thema’s “Ladies Only”. Lady Plus Fashion werd gevraagd mee te doen.
In eerste instantie twijfelde ik om mee te doen, maar na een paar nachtjes erover te hebben geslapen, heb ik de knoop doorgehakt. Waarom? Ik wilde iedereen laten zien dat ook “Curvy Ladies” er mooi en stijlvol uit kunnen zien!

Na de beslissing te hebben genomen om mee te doen, kwam de vraag: “ ja, wat wil je precies laten zien?”. Goeie vraag. “ Zoveel mogelijk”. Maar hoe prop je dat in 3 minuten zendtijd…
Ik heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en heb 2 klanten (Nathalie en Kimberley) benaderd met de vraag of ze mee wilden doen aan de opnames. Gelukkig hoefden zij er niet lang over na te denken en zeiden in koor:
“ja, ik wil!”.

Kim en Nathalie bij de opnames


De locatie waar de opnames moesten plaatsvinden mocht ik zelf bepalen. Omdat alle artikelen van Lady Plus Fashion bij een distributiecentrum opgeslagen staan, heb ik ervoor gekozen om de opnames daar te laten plaatsvinden. Maar ja, hoe maak je het zo leuk mogelijk voor de kijker; een distributiecentrum staat meestal vol met pallets, dozen e.d. Ik heb toen bedacht om een rode loper aan te schaffen en er een mini modeshow van te maken.

Catwalk gemaakt voor de opnames


Op 27 augustus 2015 waren de opnames. Wat hebben wij genoten. En met “wij” bedoel ik mezelf, Nathalie, Kimberly, de presentatrice Nana, cameraman Theo en alle medewerkers van het distributiecentrum TWI. De opnames hebben in totaal 3 uur in beslag genomen, maar de tijd vloog voorbij omdat we zo een lol hadden.

Maandag 7 september ontving ik de beelden om na te gaan of alles klopte en ook naar wens was. Het enige dat ik kon zeggen was: “wawwwie…. dit smaakt naar meer….”. Mijn dank gaat uit naar mijn partner Martin, Nathalie, Kimberley, Nana, Theo, medewerkers van TWI en niet te vergeten Eva Van der Gucht die achter de schermen bezig is geweest met ons :).

Bijzondere dank aan onze klanten, volgers op Facebook, Pinterest, Instagram, want zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen!

Many thanks Y'all!

Xoxo Meriam

Bekijk hier de uitzending: