Het is precies een week geleden dat ik een workshop bloggen mocht geven aan 12 dames en een man in de Workshopruimte Nijverdal. Natuurlijk bereid je je presentatie goed voor. Maar ook houd je je bezig met de vraag… wat trek ik aan.

Aandacht

Als ik een workshop geef, een bijeenkomst moet presenteren, dan wil ik graag dat mensen luisteren en hun aandacht op mij richten. Natuurlijk kun je kiezen voor een mooi zwart jurkje. Ik kiest het liefst voor een mooie opvallende kleur.

Lady Plus Fashion

Meriam van Lady PLUS Fashion stelde deze mooie jurk van het merk Igigi beschikbaar voor deze avond! Een echte powerdress! Dankjewel Meriam voor deze prachtige jurk! Voor het geven van een presentatie is een goeie outfit erg belangrijk. De ogen zijn in die uren voortdurend op jou gericht, dus je kleding is iets waar je je zeker over moet voelen. En deze mooie rode jurk van Igigi gaf mij dat zetje!

Ook belangrijk bij het geven van een presentatie is dat je je comfortabel voelt in je outfit. De stof van deze jurk is stretch en ik kan mij er dus goed in bewegen.

Marcelle

Je vindt deze jurk met de naam Marcelle in de webshop van Lady Plus Fashion voor 149,95. Normaal zou ik de maat 48/50 bestellen, maar Meriam van Lady PLUS Fashion adviseerde mij om te kiezen voor een maat kleiner, nl 44/46. Een goede tip, want deze jurk zit mij als gegoten!

Igigi is een label van een Amerikaanse designer. Hoe fijn is het dat je deze prachtige jurken in de Nederlandse webshop Lady PLUS Fashion kunt bestellen (voor 16.00 uur bestellen en de volgende dag is je jurk geleverd!) en eventueel kunt retourneren!

Stijlvol

Meriam Boldewijn is met haar webshop begonnen, omdat ze zelf merkte dat het moeilijk is om als wondervolle vrouw stijlvolle kleding te vinden. “Mijn neef zei, tante, je moet het zelf doen. Hij bouwde een webshop voor me.” En waar de agenten van grote maten mode in Nederland terughoudend waren om haar collecties te leveren, ontvingen de merken Igigi en Kiyonna haar met open armen. En ik ben er trots op dat Lady PLUS Fashion adverteert op Wondervol (zie rechts!).

Tip

Meriam wil iedere maand nieuwe items in haar webshop presenteren. Behalve jurken, verkoopt ze ook tops en broeken. De tip van Meriam is om gebruik te maken van de maattabel. Dus pak die centimeter en meten! En mijn tip: zet je afmetingen in je telefoon of agenda!